AA znajduje się w Dover, niedaleko portu, dwa kilometry od morza. Nie słyszałeś o niej? Nie żartuj! To najbardziej renomowana szkoła dla artystycznie utalentowanych na całych Wyspach Brytyjskich. Przyjmują tylko najlepszych, nie można się dostać od tak. Z
Liczba postów: 104 Join date: 14/12/2011 Age: 19 Skąd: Rosja
Temat: Re: Nieobecności Pon Sty 02, 2012 3:01 pm
Postaci: Ogór Od kiedy do kiedy: od teraz do nie wiem (może do jutra, ale wątpię) Powód: rozje***y modem
Gość Gość
Temat: Re: Nieobecności Wto Sty 17, 2012 2:36 pm
Postaci: Clara Hechevaria Od kiedy do kiedy: 21 styczeń - 6 luty (najdłuższa możliwość) Powód: Mój mąż przyjeżdża <3 (chłopak w sensie ^.) No i wiem, że nie będę miała ni cholery czasu na forum. Poza tym później wyjeżdżamy, więc wtedy tym bardziej nie będzie czasu.
Liczba postów: 34 Join date: 22/12/2011 Age: 18 Skąd: Węgry
Temat: Re: Nieobecności Czw Sty 19, 2012 11:38 pm
Postaci: lion, asterix Od kiedy do kiedy: no. nie wiem w sumie. Powód: wyjazd. czasem wpadnę, ale heloł, jadę podziwiać widoki, a nie siedzieć z ernestem na kolanach.
Liczba postów: 2 Join date: 08/01/2012 Age: 20 Skąd: St. Petersburg
Temat: Re: Nieobecności Pon Sty 23, 2012 12:08 am
postaci: Fela i Grześ od kiedy do kiedy: od teraz na czas nieokreślony powód: dałam się złapać. Głupia, głupia, głupia... Dostałam szlaban. Zresztą się nie dziwię, jestem psychiczna. Postaram się wpadać, ale pisać nie będę do nie wiadomo kiedy.